Alt hvad du har brug for i et online tilmeldingssystem

Hvis du sidder med en følelse af, at der må være en lettere måde at planlægge konferencer eller events på, så har du helt ret. Der er ingen grund til at sidde med alle opgaverne selv, endda manuelt, når der findes værktøjer til dette som netop et tilmeldingssystem til events.

Hovedårsagerne til at anskaffe sig et tilmeldingssystem er enten besparelser af tid eller penge. Hvordan det kan lade sig gøre, kan du se her.

Der er en løsning – uanset hvilket problem du står over for

Forestil dig, at du skal planlægge den helt store firmafest for en mellemstor virksomhed. Der er hundredvis af personer, der skal inviteres på tværs af mange afdelinger. Der er højst sandsynligt en hierarkisk opdeling, når det kommer til bordplanen, og hvem der skal have hvilken vin. Festen er udenbys, så du skal sørge for, at alle der har brug for det, får et sted at sove bagefter. Der skal sendes fakturaer ud til Gud ved hvor mange. Eller skal der?

Alle disse problemer kan løses ved at anvende et online tilmeldingssystem. Disse systemer kan have understøttelse af deltagerlister, programoversigter, betalinger og booking af hoteller. Dette er kun toppen af isbjerget, da der også er mulighed for:

  • Tilvalg af hvad end du kan tænke dig til at oprette. Dette kan være alternative menuer til personer, der ikke spiser lige dét, som der bliver serveret.
  • Samle kommunikationen for alle deltagere på én platform. Slut med at ringe til og åbne mails fra utallige personer.
  • Tilbagemeldingsmuligheder på begivenheder via spørgeskemaer.
  • Afstemninger, meningsmålinger og konkurrencer. Der er også mulighed for at lave mere eller mindre interne quizzer til sjove indslag.
  • Gode og kyndige supportmedarbejdere.

Hvornår er det relevant for mig at bruge et bestillingssystem

Så længe der er begivenheder at planlægge, er der behov for tilmeldingssystemer. De to parametre der tydeliggør nødvendigheden af et hjælpeværktøj, er henholdsvis mængden af events og størrelsen på firmaerne. Både alene, men især sammen, danner de en tidsslugende proces, der skal gentages om og om igen. Dette kan nu afhjælpes med et online tilmeldingssystem.

Post Author: Bella Mason