Aykasa foldekasser giver dig diskret opbevaring i hele hjemmet

Er du træt af alt rodet derhjemme, og drømmer du om at kunne få mere opbevaringsplads – eller i det mindste at kunne sortere i tingene og skabe system i det, så du nemmere kan danne dig et overblik?

Behovene for opbevaring kan være mange, og der kan derfor umuligt findes én løsning, der passer dem alle. Aykasa har dog formået at designe et sæt foldekasser, der gør opbevaringen nem og overskuelig – også til dig, der lider af akut pladsmangel.

En ideel løsning for dig, der bor småt

Skabe og kommoder kan være oplagte valg, hvis du er på udkig efter ekstra opbevaring. Ulempen ved disse er dog, at de fylder rigtig meget i rummet og er meget tunge i deres udtryk. Derudover er de ikke særligt fleksible – fx er de svære at flytte og omorganisere efter behov. Med en foldekasse fra Aykasa får du derimod en let og fleksibel løsning, der giver dig masser af fordele i den daglige opbevaring:

  • Forskellige størrelser – kasserne fås i både mini, midi- og maxistørrelser, så du kan bruge dem til mange forskellige ting.
  • Fold dem sammen efter behov – du kan nemt justere antallet af kasser, idet du altid kan folde dem sammen og gemme dem væk – fx under sengen. Får du igen behov for mere opbevaring, kan du nemt folde dem ud igen. Så bliver det ikke meget smartere!
  • Flere farver alt efter boligstil – vælg imellem bløde pastelfarver til børneværelset eller pangfarver til entréen. Du bestemmer selv, hvordan du ønsker at gøre kasserene til en aktiv del af din boligindretning.

Få mest ud af dine foldekasser

Med en foldekasse fra Aykasa kan du være sikker på, at du aldrig løber tør for opbevaringsplads igen. De kan snildt bruges i hele hjemmet og er endda som en ekstra bonus godkendt til fødevareopbevaring. Kasserne er lavet af plastik, hvilket gør vedligeholdelsen super nem. Du bestemmer selv, om du vil have dem på gulvet, i skabet eller på hylden – de er lavet til, at du selv vælger, hvad der giver mest mening for dig.

Post Author: Bella Mason