Cisco ACI – en intelligent software-baseret infrastruktur

Når du skal sikre din organisation mod fremtidige udfordringer og trusler, kan det være altafgørende, at du først og fremmest investerer i IT. Derfor anbefales det, at du investerer i en række Cisco kurser, der kan styrke dine medarbejderes kompetencer. Disse kompetencer vil være inden for et område, der kan have en afgørende fordel for din virksomheds overlevelse.

Ved at investere i Cisco kurser kan din organisation modstå risici

I enhver organisation skal der træffes beslutninger, og ofte kan der opstå et politisk miljø i organisationens bestyrelse. Oftest opstår uenighederne i fordelingen af ressourcer, og det er her det politiske miljø for alvor bliver aktuelt. Og når det kommer til fordelingen af ressourcer, er det ingen hemmelighed, at der i dag bør afsættes flere ressourcer til IT-udvikling.

Det skyldes, at teknologien udvikler sig eksponentielt. Kan din organisation ikke følge med den teknologiske udvikling, kan den i værste fald risikere at komme under konkursbehandling.

Inden du går helt i panik og ringer til dine debitorer og din advokat, skal du slet ikke give op. Heller ikke hvis du bliver skræmt af udtrykket “IT”. IT-branchen har fået så stor en efterspørgsel på kompetente medarbejdere, at der i dag udbydes alverdens uddannelser i den bedste kvalitet.

Hos Global Knowledge kan du tage et Cisco kursus eller flere Cisco kurser på forskellige niveauer. Det er en god ide at tage et Cisco kursus eller sende dine medarbejdere på Cisco kurser. Det er det, fordi disse Cisco kurser handler om netværk. Og selvom IT har mange grene, som alle kan være vigtige for din organisation, så er netværk muligvis den allervigtigste gren.

Ved at investere i Cisco kurser kan din organisation modstå de potentielle risici, du vil møde fra dine kunder eller konkurrenter. Kvaliteten og automatiseringen af dit netværk kan være afgørende for, om dine kunder vælger dig frem for dine konkurrenter. Nu kan du med et Cisco kursus i Cisco ACI få implementeret en nyere og mere intelligent software-baseret infrastruktur, der kan gøre dig mere konkurrencedygtig.

Hvad er Cisco ACI?

Cisco ACI (Application Centric Infrastructure) er en nyere form for software-baseret infrastruktur i Danmark. Cisco ACI er systemets bid på at skabe en ny generation af Software Defined Network, der tilpasser og skalerer sig til organisationers applikationer, der giver et større overblik og råderum på tværs af hele netværket.

Med et Cisco kursus eller flere Cisco kurser kan du implementere ACI og skræddersy denne infrastruktur til netop din organisation. Ved at implementere ACI kan du lettere skrue op og ned for netværket ved at nedlægge og oprette VLANs samt styre dine puljer af ressourcer.

Med andre ord sørger Cisco ACI for at foretage en automatisering, der gør dit netværk mere enkelt og stærkt. Du kan reducere dine driftsomkostninger til dit netværk som helhed med en væsentlig værdi, og du kan efterleve dine kunders behov og måske endda performe bedre end dine konkurrenter. Når det kommer til din organisations IT-udvikling og netværk, er det vigtigt, at du benchmarker dig med dine konkurrenter. Med et Cisco kursus i Cisco ACI kan du sørge for at være et skridt foran.

Post Author: Bella Mason