Flexleasing både for privat og erhverv

Flexleasing er et udbredt koncept i Danmark både for erhvervslivet og for private. Privat flexleasing er i øjeblikket en af de billigste måder at købe en bil på, da du i højere grad undgår at betale den fulde registreringsafgift på en gang. Mange vælger derfor at benytte flexleasing, når de skal købe store og mellemstore biler, som befinder sig i luksusklassen, da registreringsafgiften på luksusbiler er meget høj på grund af alle de kvaliteter, som bilerne indeholder. Flexleasing er derfor ofte en oplagt løsning for at skulle betale mindre på længere sigt. Hvis du allerede har udset dig en bil eller leder efter den perfekte bil, så kan flexleasing helt sikkert være noget for dig.

Det kan du spare ved flexleasing af din bil

Ved at benytte dig af privat flexleasing sparer du, som bekendt, en del på registreringsafgiften. Denne opdeles nemlig, så du kun skal betale omkring 0,5-2% om måneden. Desuden sparer du også på din bilforsikring, da bilen skal forsikres uden registreringsafgift. Men du skal også betale mindre i skat, da du betaler bilen over flere måneder og ikke på en gang.

Du kan også opnå nogle fordele alt efter, hvor du leaser din bil. Hvis du leaser din bil gennem en bilforhandler, kan du selv forsøge at handle dig frem til en fair pris. Men hvis du leaser bilen gennem et leasingbureau, som køber bilen for dig, vil leasingbureauet forhandle med bilforhandleren på dine vegne. Du kan på denne måde opnå rabatter på både bil og forsikring, ligesom du kan få bestemte serviceaftaler hos bilforhandleren eller eftermontering af udstyr.

Køb din flexleasing bil fri for registreringsafgift

Når du har indgået en kontrakt med en bilforhandler eller et leasingbureau, gælder denne kontrakt i det antal måneder, I er blevet enige om. Du betaler renter på bilen i løbet af leasingperioden, da denne også koster en del kapital. Når kontrakten efterfølgende udløber, kan du så vælge at købe bilen for restværdien, eller du kan vælge at videresælge den til en køber i Danmark eller et andet land i Europa, da bilen er fri for registreringsafgift uanset, om du køber den eller videresælger den.

Post Author: Bella Mason