Forskellen på et brystløft og en brystforstørrelse

Der findes flere forskellige plastikkirurgiske operationer for behandling af brysterne, herunder brystforstørrelse, brystløft og brystreduktion. Som navnet antyder, så reduceres brysterne med en brystreduktion, men forskellen mellem et brystløft og en brystforstørrelse er ikke lige så tydelig. Derfor får du her en gennemgang af de mest væsentlige forskelle mellem disse to behandlinger, så du nemt kan vurdere hvilken behandling, der måske kunne være noget for dig. 

Brystforstørrelse

Ved en brystforstørrelse anvendes enten fedttransplantation eller silikoneimplantater til at give brysterne mere fylde. Behandlingen ønskes ofte af kvinder, der har underudviklet, små eller asymmetriske bryster. Nogle kvinder er født sådan og andre oplever, at deres bryster ændre sig efter graviditet. Resultatet af en brystforstørrelse med implantat eller med fedttransplantation er normalt permanent, medmindre patientens vægt ændre sig betydeligt. Behandlingen kan udføres på de fleste kvinder, men resultatet vil være bedst for kvinder med en sund livsstil. Nogle patienter mener, at en brystforstørrelse med eget fedt, dvs. fedttransplantation, giver et mere naturligt resultat end en brystforstørrelse med implantater.   

Brystløft

Ved et brystløft anvendes eget fedt til at løfte brysterne og derved give dem et mere ungdommeligt udseende. Behandlingen efterspørges mest af kvinder, der får slappe og hængende bryster i forbindelse med alderdom, kvinder der har asymmetriske bryster eller kvinder, der får hængende bryster efter amning. Det er altså en måde at give gravide kvinder, deres smukke krop tilbage, og en måde at forsinke alderdomstegn. I modsætning til en brystforstørrelse er resultatet dog ikke permanent, fordi man ikke kan stoppe aldringsprocessen, der gør, at bryster mister elasticitet og derfor begynder at hænge. Derfor er et brystløft ofte lidt billigere end en brystforstørrelse. En brystforstørrelse vil give brysterne mere fylde end et brystløft, men nogle mener, at et brystløft ser mere naturligt ud. Derudover undgår man risiko for kapseldannelse, som er en risiko, når man anvender silikoneimplantater. Hvis du overvejer, at få et brystløft, så book gerne en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos Agata Privathospital, der specialiserer sig i brystløft og andre plastikkirurgiske brystoperationer. 

Post Author: Bella Mason