Garmin Vivomove HR Premium med indbygget touchscreen

Garmins sortiment indeholder efterhånden mange forskellige og detaljerede ure, som kan bruges i diverse situationer. Garmin Vivomove HR Premium er endnu en serie af ure fra Garmin, som indeholder teknologi ud over det sædvanlige. Forskellen her er dog, at disse ure udadtil ligner et ganske normalt armbåndsur. Dette har blandt andet betydet, at urene specielt er populære hos kvinder, da æstetikken i urene er på plads. Men Garmin Vivomove HR Premium serien indeholder ikke kun ure for kvinder, da urene kommer i flere farver, samt designs og fungerer som unisex ure.

Almindelige ure med skjult teknologi

Garmin Vivomove HR betegnes også som et hybrid-smartwatch. Der er nemlig tale om en kombinationen af alt det gode fra et normalt ur samt fra et højteknologisk Garmin ur. Garmin har i denne serie valgt at bevare de klassiske visere, hvor du selv skal aflæse, hvad klokken er. Men urene er også udstyret med endnu en skærm i form af en touchskærm, som kommer frem, når du hurtigt vender dit håndled.

Urene indeholder mange tekniske funktioner, som er relateret til dit helbred. Urene indeholder blandt andet en pulsmåler, skridttæller og en funktion, der overvåger din søvn. Garmin Vivomove HR kan også fortælle dig, hvor mange kalorier, du har forbrændt, ligesom den kan udregne, hvor intenst, du har trænet. Alle disse data kan du overføre til Garmin Connect appen på din smartphone, så du konstant kan følge med i din udvikling.

Hjælp til at balancere dit stressniveau

Garmin Vivomove HR Premium urene er udstyret med en stressregistreringsfunktion, som fortæller dig, hvornår du er stresset i løbet af alle døgnets timer. Uret indeholder derfor også en afslapningstimer, så du kan nå at trække vejret dybt og derved sænke dit stressniveau, inden det udvikler sig. Men urene hjælper dig også med at holde øje med, om du får tilstrækkeligt med søvn om natten. En god nattesøvn kan være med til at forbedre dit humør og nedbringe stress. Urene måler derfor, hvor lang tid, du befinder dig i hvert stadie af søvnen og kan, ved hjælp af data fra pulsmålinger, udregne, om du sover godt om natten.

Post Author: Bella Mason