Gin i verdensklasse

 

Gin stammer helt tilbage til 1600’erne. Gin blevet primært produceret i England, men efterfølgende er flere lande selv begyndt at producere gin. Bare i Danmark alene bliver der produceret over 50 forskellige gin typer. Med tiden er gin blevet en af de mest eftertragtede spiritus. Gins karakteristiske smag kommer fra enebær, som er denne bitre smag vi kender.

 

Sådan drikker du gin

Alt afhængig af smag, behag og hvilken smagsoplevelse du ønsker, så er der et hav af muligheder. Gin blevet introduceret som et lægemiddel mod nyreproblemer. Så, hvis du skal være old school, så er det muligt at drikke gin rent. Det er dog anbefalet at ginen er kold og du tilføjer isterninger i glasset. Der er selvfølgelig også alternativer, til dem som synes gin er alt for stærk og intens. Gin er blevet en ekstrem populær spiritus når det kommer til cocktails til festerne og bylivet. Den mest kendte cocktail, som indeholder gin, er uden tvivl den verdenskendte Gin & Tonic. Cocktailen alle kender, som kan twistes på mange forskellige måder.

 

Hvilken gin er bedst?

Endnu engang er det selvfølgelig en personlig mening, hvor præferencer kan være forskellige fra person til person. Hvis du leder efter en klassisk gin til en Gin Hass, så er en premium gin, som er helt uden tilsat smag. Husk at tilføje en lækker sirup til, så den stærke og bitre gin smag ikke står alene.

 

Køb din næste gin hos Slikforvoksne

Slikforvoksne har et stort udvalg af forskellige gins. På den måde kan Slikforvoksne garantere, at du med sikkerhed kan finde en gin eller andet spiritus, som er lige dig. Gå opdagelse på deres webshop, eller kig ned i deres butik. Deres butik ligger på Kongensgade og har åbent mandag til lørdag. I deres butik er der rig med mulighed for at prøvesmage en masse af deres produkter, da de løbende afholder smagninger på deres produkter. Du kan læse mere om deres prøvesmagningsdatoer på deres hjemmeside, eller på deres Facebook side. Hvis du ikke har mulighed for det, så har Slikforvoksne hurtig levering, og sender din ordre indenfor 24 timer, så du ikke skal vente i en evighed.

Post Author: Bella Mason