Gør din hverdag nemmere med et Microplane rivejern

microplane rivejern

Kender du det, at du under aftenens madlavning skal rive en eller anden grøntsag til din ret, men pludselig er der små stykker grøntsager ud over det hele, og grøntsagen ser helt flået ud? Det er nok sådan, mange danskere oplever det, når de river grøntsager på et traditionelt rivejern med standsede kanter. Det er et stort rod i køkkenet, og samtidig med går noget af grøntsagen til spilde, fordi den er blevet revet og flået i i stedet for at være blevet snittet fint eller groft, som det i første omgang var meningen. Hvis du gerne vil undgå den scene, bør du helt klar overveje at købe et Microplane rivejern.

Microplane rivejern – flere forskellige designs og funktioner

Microplane rivejern fås i mange forskellige designs og serier. De er brugt i mange professionelle køkkener verden over, men kan også bruges i det private, moderne køkken. Af de flere forskellige serier, der findes efterhånden, kan du for eksempel vælge imellem Microplane – Master serie, Microplane – Elite serie og Microplane – Premium Classic serie. Der er dermed mange rivejern at vælge imellem. Det giver dig en god mulighed for at finde lige præcis det rivejern, du synes, der passer bedst til dine behov i køkkenet og dine ønsker til design. Du kan nemlig også få rivejern, der er gode til at snitte fint, og nogle der er bedre til at snitte groft. Uanset hvilket rivejern du vælger, er du sikker på at få et køkkenredskab, der snitter for eksempel dine grøntsager både:

  • Flot
  • Ensartet
  • Rent

Snittenes renhed kommer af, at Microplane rivejern til forskel fra traditionelle rivejern er meget skarpe takket være de ætsede kanter.

Anvendeligheden er i top

Det er ikke kun i rivejernenes funktion, at de er gode at have i køkkenet. Rivejernenes håndtag er også fremstillet i et materiale og med gode former, så de er dejlig nemme at holde på. På den måde er du sikker på, at dit Microplane rivejern ikke tager flugten over køkkenbordet, når du bruger den. Rivejernene har dermed en god sikkerhed og anvendelighed, hvor begge dele er super vigtige.

Post Author: Bella Mason