Guide: Sådan fornyer du dit gamle køkken

Er du træt af dit gamle køkken? Og giver budgettet ikke lov til den store renovering? Det kan nemlig hurtigt blive en dyr omgang, hvis du skal have et helt nyt køkken. Heldigvis kan du nemt og forholdsvis billigt lave nogle ændringer i dit køkken som vil gøre en stor forskel, og som vil få dit køkken til at se både nyt og pænt ud igen. Herunder får du et par tips og tricks til, hvordan du netop kan gøre det.

 

5 gode råd

  • Bestil lakering af køkkenlåger eller få dine køkkenlåger malet. Nu har du mulighed for at få dine køkkenlåger i lige præcis den farve, du ønsker. Det kan være en god idé at prøve nogle helt andre farver, end hvad du normalt ville vælge, da det ofte vil få størst effekt i forhold til at føle, at du træder ind i et helt nyt køkken. Når du får lakeret eller malet dine køkkenlåger, vil det have stor effekt på køkkenets samlede udtryk.
  • Udsmyk dit hvide køkken med folie eller wallstickers og opnå et mere personligt og anderledes udtryk. Du kan altid tage det ned igen, hvis du bliver træt af det, men det kan være en tilfredsstillende løsning på den korte bane.
  • Den måske nemmeste og mindst økonomisk krævende løsning vil være at skifte de gamle greb på skuffer og skabe ud med nye. Du kan finde et stort udvalg af forskellige greb, og her er det din personlige stil der afgør, hvad du foretrækker.
  • Mal selv eller få en maler til at komme og give væggene i køkkenet en omgang maling. Det er en let løsning som vil skabe store forandringer.
  • I mange køkkener er der sat fliser op fx bag komfuret for at beskytte væggene når der bliver lavet mad. Disse fliser kan du med fordel skifte, for at opnå et nyt udtryk i dit køkken.

 

Din personlige stil

For at opnå det bedste resultat med disse nemme løsninger til dit køkken, bør du så vidt muligt forsøge at finde frem til din egen personlige stil og turde udfore den. På den måde sikrer du, at du ikke bare skifte de gamle og kedelige greb ud med nogle greb som ligner, og som du hurtigt bliver træt af igen.

Post Author: Bella Mason