Hvorfor sende fragt til udlandet med søfragt?

Hos fragtfirmaet N. A. Nissen hjælper specialister dig med at finde frem til den bedste fragtløsning for dig. De tilbyder alle former for fragt, herunder flyfragt, søfragt, biltransport og kurer. Med erfaring med søfragt siden 1974, kan du være sikker på at få det bedste tilbud og den bedste løsning. I løbet af mere end 40 år, har de opbygget et stærkt netværk inden for søfartsindustrien, der sørger for en sikker og punktlig levering af container fra Danmark til alle lande i verden. Derudover har de sikret, at de hele tiden holder sig opdateret med hensyn til de søfragt regler, der er i lande overalt i verden.

 

Men hvorfor egentlig sende fragt til udlandet med søfragt? Hvad er fordelene ift. luftfragt og biltransport?  

Mindre CO2

Både søfragt og flyfragt anvendes primært, når biltransport ikke er en fordelagtig mulighed. Biltranspart egner sig bedst til forholdsvis korte distancer inden for Europa. Derudover så er der jo også mange lande, som man simpelthen ikke kan komme til med biltransport. 

 

Hvis man sammenligner søfragt og flyfragt, så er der mange fordele ved søfragt. Hvis du vælger søfragt kan din virksomheds reducere dit CO2-udslip betydeligt. Søfragt er meget mere miljøvenligt end flyfragt. Derudover er der mange søfragt firmaer, der i dag stræber efter at blive endnu grønnere, så vi kan bevare samme fiskebestand og biodiversitet i havet. På trods af, at søfragt tager en mindre direkte rute og tager længere tid end flyfragt, så er det stadig meget mere miljøvenligt. 

Billigt og punktligt 

I dag er vi blevet så gode til søfragt, så det næsten er lige så punktligt, som andre typer fragt. Du kan derfor få leveret dit godt både billigt og forholdsvist hurtigt. Flyfragt er nemlig også meget dyre end søfragt. Så hvis du kan leve med en lidt længere leveringstid, så er der både økonomiske og miljømæssige fordele at hente ved søfragt.

Post Author: Bella Mason