Jagttøj på en nyt niveau

At gå på jagt er ikke et nyt fænomen, men det er dog et fænomen, som er blevet mere udbredt de sidste par år, før i tiden var det kun de velhavende der gik på jagt, men i dag kan det være alle slags mennesker der går på jagt i deres fritid, det kan både være kontormanden eller ham der sidder nede i Netto.

Derfor er det vigtigt at have noget ordentligt jagttøj på, når man går på jagt. Når du går på jagt er det vigtigt at du har opdelt dit jagttøj til de forskellige årstider, da der kan være stor forskel i hvilket tøj du skal have på, i den retmæssige sæson, da det hurtigt kan blive en kold fornøjelse, hvis du vælger at tage sommer jagttøj på om vinteren og omvendt kan det blive meget varmt, hvis du tager vinter tøj på om sommeren. Derfor skal du i dag lære hvilket jagttøj du skal have på i de forskellige sæsoner.

Vinter jagttøj

Om vinteren er det specielt godt at have en kedeldragt på, da den giver en rigtig god isolering af din krop hele vejen rundt. udover en kedeldragt er det godt at have et par tykke sokker på, her kan du spare lidt penge ved at bruge dine skisokker, men vi anbefaler at du køber et par gode jagtsokker, da de er lavet til formålet. Har en ikke lyst til kedeldragten kan du bruge en flis eller termo jakke, det kommer igen an på hvor koldt og hvor varmt det er er. Derudover er støvler et must have når du går på jagt, og det er både om sommeren og om vinteren.

 

Sommer jagttøj

Om sommeren er det en god ide at have grønt tøj på, det vil sige en grøn skjorte eller en grøn, polo/t-shirt, som gør dig svære at se i terrænet. Er det forår giver det god mening at have en langærmet t-shirt på, så du holder lidt på varmen. Du SKAL desuden også have et par jagtstøvler på, da du altid skal have et godt greb i jordbunden, og det har du altså ikke med et par sneakers eller almindelige sko, derfor anbefalder vi på det kraftigste at du har jagtstøvler på.

 

 

 

 

 

Post Author: Bella Mason