Loukrudt rekord omsætning på Black Friday

Loukrudt er dansk firma, der sælger produkter til de mindste i familien. Størstedelen af Loukrudts produkter er under eget brand. Loukrudts egne produkter er håndlavede, hvilket betyder, at hvert eneste produkt er unik i sin egen forstand. Der er samtidig lagt masser af tid, kærlighed og stolthed i produkterne. Alle produkterne er endvidere af høj kvalitet. Varerne hos Loukrudt, som de ikke selv har fremstillet, er nøje udvalgt, så de lever op til de høje kvalitetskrav, der bliver stillet hos firmaet.

Loukrudt forhandler kun med produkter, som de kan se sig selv i. Det betyder, at alt hvad du kan finde hos Loukrudt er garanteret en vis kvalitet, og er valgt omhyggeligt.

I løbet af de seneste par år er Black Friday blevet mere og mere populært i Danmark. Dette kan også mærkes hos Loukrudt. Det foregår i slutningen af november, hvor man kan finde nogle medrivende tilbud, og starte julegaveindkøbene. Denne bølge skal Loukrudt selvfølgelig ride med på. Du behøves ikke stå i kø og blande dig i de enorme menneskemængder, da du kan klare indkøbene hjemme fra sofaen på Loukrudt.dk

Loukrudt havde et utrolig bredt udvalg, når det gælder tilbud på Black Friday. Det var både i forhold til legetøj, sengetøj, bamser, møbler, puslesæt og alt, hvad den mindste i familien drømmer om. Så Loukrudt havde helt sikkert noget, som passer til dig og de mindste i familien.

 

En fordobling af sidste års omsætning

Dette års Black Friday har været et af de bedste for Loukrudt, da sidste års omsætning blev rekordslået. Det hænger nok sammen med, at Loukrudts brede sortiment af kvalitetsprodukter for alvor er blevet opdaget af de nybagte forældre. Når det kommer til familiens nye diamant, skal man heller ikke gå på kompromis med noget.

En anden faktorer i forbindelse med en fordobling af sidste års omsætning, kan være den stigende interesse for Loukrudt, der er kommet gennem Google Ads. Det har medført en organisk vækst hos firmaet, hvor de har solgt langt flere produkter end de plejer. På en kort årrække er Loukrudt vækstet med over 300 %.

Post Author: Bella Mason