Møbelproducenten Hay

Hay er en dansk møbelproducent, som blev stiftet i 2002. Hay har produceret en lang række møbelserier som byder på mange variationer indenfor materiale, stil og design. Udover møbler tilbyder Hay også varer som accessoires som for eksempel sengetæpper og puder, lamper og tæpper af eget mærke. Hays forudsætning som firma er at bringe innovation til branchen, hvilket de blandt andet gør ved at samarbejde med et hav af internationale designere. Lyder det som noget for dig, så køb Hay produkter her.

Hay møbler

Hay er som nævnt tidligere et firma, der producerer en lang række af forskellige produkter. Der er både tale om møbler og forskellige accessoires. Hay er nok særligt kendt for sine Hay stole som kommer i et væld af farver og designs. Hays stole er populære, da de kan tilbydes delpolstret eller helpolstret og i et væld af forskellige tekstiler og læder. Dette giver dig mulighed for at tilpasse stolene fra Hay, så de passer ind i dit hjem og til din stil. Hay tilbyder også sofaer i forskellige varianter. En af de populære sofaer er Mags sofaen, som er af det moderne og stilrene design. Mags sofaen er smart, da den er opbygget i moduler, så du kan sammensætte sofaen, som du vil, og så den passer til dit hjem og stil.

Hay accessoires

Et andet populært produkt fra Hay er deres sengetæpper. Her er det dobbeltfarvede Mega Dot sengetæppe yderst populært hos Designdelicatessen. Hay sengetæpper kan også bruges som et lækkert sommertæppe i det varme vejr. Dette kan blandt andet kombineres med Hay puder, som firmaet også producerer. De er fremstillet i uld, nylon eller bomuld og fås i masser af forskellige farver og designs, som gør dem yderst ideelle til at for eksempel tilføre lidt farve til sofaen. Der er altså mange ting at finde hos mærket Hay, så det er blot med at gå på udkig i deres udvalg, hvis det lyder som noget for dig. Hay kan som nævnt tidligere tilbyde både møbler og accessoires, så det er næsten lige meget, hvad du står og mangler indenfor dette område, så kan Hay hjælpe dig.

Post Author: Bella Mason