Molecule cargo bukser

Cargo bukser til mænd findes i mange forskellige former og afskygninger. Helt generelt er der stor forskel på, hvordan de forskellige mærker fremstiller og designer cargo bukserne, og hvordan den enkelte buks er designet til at sidde på din krop. Når man køber cargo bukser, kan det være svært at danne sig et overblik over, hvordan bukserne er designet, når det gælder pasformen.

En mand sidder med beige cargo bukser i naturen

 

Cargo bukser med loose fit

Når det kommer til, hvordan cargo bukser til herrer bør sidde, er det i sidste ende en smagssag og yderst individuelt alt efter, hvad man foretrækker. Ønsker man at følge modens tendenser, er det sikker og vidst, at cargo bukser herrer bør have et loose fit. Dette betyder, at ønsker du et par cargo bukser, der har netop dette fit, bør du kigge efter et mærke, der fremstiller bukserne store i størrelsen. Et brand, der gør netop dette, er Molecule, der har designet og solgt cargo bukser i mange år og er en af de største brands på dette marked. Molecule er kendt for cargo bukser, der er ”off” i størrelsen, hvilket vil sige, at se er store i størrelsen. Ønsker du at købe et par cargo bukser fra Molecule, bør du tjekke mærkets størrelsesguide, hvor du bliver guidet til, hvilken størrelse, der er den rette for dig.

 

Forskellige modeller af cargo bukser

Fælles for cargo bukserne fra Molecule er, at de alle er udstyret med lommer både for og bag samt ved knæene. Du skal derfor ikke bekymre dig for at mangle opbevaringsplads i dine nye bukser. Herudover er alle bukserne fremstillet i solid og slidstærk kvalitet og kan købes til en god pris. Her er der altså tale om cargo bukser med lang levetid til en god pris. Er du ikke til det ”baggy” look, så frygt ej. Molecule og andre producenter af cargo bukser designer naturligvis også bukser, der er mindre i størrelsen og derfor mere tætsiddende, hvis det er dette, du er til. Er du stadig i tvivl, om cargo bukser er noget for dig, kan du naturligvis altid prøve dem i en butik, før du investerer i et par.

 

Post Author: Bella Mason