Nyhed: Ny T-shirt, som ikke kan blive beskidt

Fik du rødvin på din nye skjorte i går? intet problem, med den nye t-shirt.

Med den nye t shirt er det muligt at alt snavs bliver fjernet uden at du skal tænke at rødvinspletter sætter sig på din flotte t-shirt. Der er nemlig ikke noget så irriterende som at skulle til møde eller andre vigtige ting, med en plet på sin t-shirt eller skjorte. Derfor har et svenske firma lanceret den pletfrie t-shirt og skjorte. 

Selvom du skulle gå hen og spilde på din trøje, skal du ikke tænke på pletter, fordi tøjet lader det prale af, som var det vand. 

Tøjet er lavet af 100% bomuld, men takket være nanoteknologi arbejder tøjet med væsken på tøjet og modvirker pletter og oliepletter. Helt praktisk forhindre tøjet væksten i at opsuge uønskede farver. fx har du en hvid t-shirt vil alle andre farvevariationer prale af på den men hvide væsker som ikke gør noget, vil ikke gå ind og ødelægge tøjet. 

Den nye skjorte har fået navnet Black Bow og fåes i mange forskellige klassike farver. 

 

Du kan bruge tøjet måde til forretningsmøder men også til dagligt brug, det er med andre ord tøj til enhver. Så hvis du er den klodsede type, så er det helt sikkert noget for dig. 

pris: 

Du kan erherve dig tøjet for en minimumspris på 900 kr. Det er selvfølgelig lidt i den høje ende, men det er en skjorte eller t-shirt, som du i fremtiden 

Post Author: Bella Mason