Passer sølv- eller guldsmykker bedst til dig?

I løbet af livet, finder de fleste af os ud af at bestemte farver ser super godt ud på os, og andre farver bør vi undgå. Dette skyldes, at vores hud har forskellige undertoner, der gør, at nogle farver passer bedre end andre. Det samme gælder smykker. For nogle hudtoner vil guldsmykker se smukkest ud og for andre vil sølvsmykker være pænest. Følg denne guide for at finde ud af hvilke smykkematerialer, der passer bedst til dig. 

Find din huds undertone

Det er vigtigt, at understrege, at du sagtens kan have en hud med kolde undertoner selvom du har en mørk hud, og du kan sagtens have varme undertoner selvom du er bleg. For at finde din huds undertone, så skal du tjekke farven på sine blodårer. Hvis de er mest blå, så vil din huds undertone nok være kold, og hvis de er grønlige, så er din huds undertone nok varm. Der findes også andre tegn på din huds undertone. Hvis du, for eksempel, har tendens til at blive lyserød, hvis din hud får for meget sol, så har din hud nok en kold undertone. Omvendt, hvis din hud bliver brun, hvis du får for meget sol, så har din hud nok en varm undertone. 

Find smykker der passer til din huds undertone

Som tommelfingerregel, så passer sølvsmykker bedst til folk med kolde undertoner, og guldsmykker passer bedst til folk med varme undertoner. Der findes dog også folk, der har en mere neutral undertone. Disse vil kunne gå med både guld og sølvsmykker. 

Du vælger selv dine smykker 

Husk, at det der din stil og du vælger helt selv, hvilket smykker som du vil gå efter. Uanset om din huds undertone er varm eller kold, så kan du sagtens vælge præcis de smykker, som du kan lide. Det vigtigste er, at du føler dig smuk ud i de smykker, som du vælger. 

 

Vil du tage på udgik efter sølv- eller guldsmykker, der passer perfekt til dig? Så kig forbi Guldsmed Pade, hvor du blandt andet finder et stort udvalg af forgyldte ringe samt smukke smykker fra populære brands som Georg Jensen, By Birdie, Sif Jakobs, Frederik IX Studio og Izabel Camille. 

Post Author: Bella Mason