Sådan køber du den rigtige håndsprit dispenser

håndsprit

Indkøb af en håndsprit dispenser (eller flere) er i dag blevet et de vigtigste indkøb, som virksomheder skal foretage. Med denne simple ting kan man nemlig beskytte sine medarbejdere og reducere smitterisikoen på arbejdspladsen. Faktisk er der god grund til at gøre det til en god vane, at købe håndsprit og håndsprit dispensere permanent, uanset om der er en epidemi eller ej, fordi det også hjælper med at reducere smitterisikoen for mange andre sygdomme, herunder influenza og forkølelse. Følg derfor disse råd, så du sikrer, at du køber den rigtige håndsprit dispenser til din virksomhed. 

Forskellige typer håndsprit dispensere

Der findes flere forskellige typer håndsprit dispensere, herunder gulvstandere, vægdispensere, bordstandere og berøringsfrie håndsprit dispensere. Afhængig af din virksomheds størrelse, så skal du måske have flere forskellige dispensere. Du kan eksempelvis indkøbe berøringsfrie dispensere til kantinen og toiletter, og placere gulvstandere ved indgange og trappeopgange. Derudover kan bordstanderne stå rundt omkring på kontorpladserne. Der findes også modeller med en drypbakke, så du er fri for at rense håndsprit fra gulvet eller bordet under dispenseren. Hvis der er rigtig mange mennesker, der skal anvende håndsprit dispenseren hver dag, så er det en god idé at finde en model, der beskytter selve håndsprit flasken, så man ikke nedslider den, inden at håndspritten er brugt.

Regler om håndsprit dispensere

Udover køb af håndsprit dispensere, bør du grundigt overveje reglerne vedrørende brug af dine håndsprit dispensere og eventuelt andre smitte reducerende tiltag. Derfor er det en fordel at vælge dispensere med en tilhørende informationstavle, hvor du kan informere om retningslinjerne. Dette kan også bidrage til at skabe blikfang, så man ikke overser standeren. Netop for at undgå, at medarbejdere går forbi dispenseren uden at bruge den, så er det vigtigt at du grundigt overvejer placeringen af hver dispenser. Test eventuelt flere forskellige placeringer for at finde de optimale steder. Du bør også give en eller flere medarbejdere ansvaret for at tjekke at de ikke bliver tomme, og at der altid er nok håndsprit på lager for at fylde dem op igen. Derved sikrer du, at de anvendes optimalt og at medarbejderne aldrig vil opleve, at de er tomme. 

Post Author: Bella Mason