Sommerferien skal bestille nu

Det er blevet forår og der skal snart til at tænkes på sommerferie, men hvor skal turen gå hen? Det er altid det evig gode spørgsmål, der bliver stillet. Vi har i dag lavet en guide til dig, som er single, til dig som har en familie og en til dig som er lidt oppe i årene, men er bange for at indrømme det. Rejserne kan både være alene ture, altså ture hvor du tager afsted helt selv, men det kan samtidig også være ture hvor du tager afsted flere, enten som venner eller som familie.

 

 

Single turen:

Når du er single er du altid klar på fest og farver (regner jeg med) derfor går vores tur til det solrige bulgarien, nærmerebetegnet Sunny Beach, her kan du for 4.999,99 komme afsted med alt inklusiv, det vil sige fly, hotel, morgenmad og aftensmad, derudover er der gratis bar i løbet af dagen indtil kl 22.00 hvor der vil være billige drinks. Området i sunny beach er kendt for fest, druk og flirt, det er derfor et essensielt sted til dig der er klar til at mingle med det modsatte køn. Vores hoteller, som du kan se på hotels.com er nøjsomt udvalgt af vores personale (alle under 25) og de har gjort deres bedste for at finde det helt rette sted til jer. Så afsted med jer, vi ses dernede.

 

Familie turen:

Den bedste tid er sammen med familien, derfor har vores personlige rejsehold udvalgt 2 destinationer til dig som godt vil afsted med familien. Det første sted vi har valgt er det spændende Kreta, som har en utrolig smuk natur og gamle byer der er værd at sætte sine ben i, for at få lidt kultur med på farten. Maden på kreta er også helt fantastisk og kan nemt sammenlignes med det græske køkken. Den anden destination vi har valgt er spanien, som er en sikker vinder, her ved du hvad du får og maden kan du altid regne med er super fantastisk. Vi synes I skal tage til området nede omkring malaga og puerto rico, det er et område som med sikkerhed giver sol og lækre strande.

 

 

Til det ældre par (uden børn):

 

Du er oppe i årene, ingen hjemmeboende børn, men hvor søren skal i tage hen på ferie? Vi har svaret til jer! I skal tage på roadtrip til USA, og hvis manden har motorcykel kørekort skal I helt sikkert lege en motorcykel og køre rundt på route 66 og genopdage jeres vilde sider, det er helt sikkert noget I vil huske resten af jeres liv! Så ind på hotels.com og book en tid til USA Californien, men husk I skal være afsted i mere end 3 uger ellers giver det ikke mening at tage på denn tur.

 

 

Post Author: Bella Mason