Udlev pilotdrømmen med et fjernstyret fly

fjernstyret fly

Er du fascineret af det at flyve frit i luften? Har du altid haft en lille drengedrøm om at blive pilot og styre et stort fly langt oppe over jorden? Hvis du kan genkende et eller begge spørgsmål, vil du helt sikkert blive glad for et fjernstyret fly. Priserne på fjernstyrede fly er de seneste år i Danmark faldet, så alle kan være med. Derudover er de blevet nemmere at styre. Det betyder, at nybegyndere også kan være med i luften, når det kommer til rc flyver.

Bredt udvalg

I dag kan du finde et bredt udvalg af fly. Du skal derfor blot finde lige præcis det fjernstyret fly, som du bedst kan lide. Du kan for eksempel få modeller, der er udformet som:

  • Små kampfly
  • Glider
  • Transport fly

Der er dermed flere rc fly at vælge imellem, hvis du trænger til at komme op i de højere luftlag. Du skal dog være opmærksom på, at selv om det er blevet lettere at styre flyene, så skal der stadig træning til for begyndere. Det kræver lidt øvelse, før du bliver en god pilot – også når det drejer sig om et fjernstyret fly. Du kan derfor overveje at prøve at bruge en fly-simulator først for at øve dig. Selv hvis du har øvet dig grundigt på forhånd og synes, du har fået styr på det, skal du dog ikke miste modet, hvis du alligevel styrter ned med flyet eller får en hård landing. Det er svært, og derfor kan du ofte få reservedele, så du kan reparere dit fly igen. Derudover har nogle af de nyste fjernstyrede fly også fået en slags autopilot bygget ind i sig. Den hjælper dig med at holde flyet i luften.

Det skal du være opmærksom på, hvis du flyver med fjernstyrede fly

Hvis du skal ud med dit fjernstyret fly, skal du altid være mindst 150 m væk fra andre mennesker, store veje og bygninger. På den måde kommer du ikke i problemer. Derudover er det en god ide at starte i vindstille vejr og ikke lave de vilde manøvre.

Post Author: Bella Mason