Vælg de rigtige badmintonsko

Hvis du er en rutineret badmintonspiller, er du sikkert helt klar over hvilket udstyr, som du har brug for. Det er både hvad angår din ketcher og dine sko. Det er måske ikke det samme, hvis man er ny i badmintonverdenen eller hvis man ikke har så meget styr på det forskellige udstyr på markedet. I de nedenstående afsnit, vil der blive gennemgået en række faktorer, som du skal have i overvejelserne, når du skal vælge de rigtige badmintonsko. Se udvalget af badmintonsko her.

Minimer chancen for at blive skadet

Det er meget vigtigt at have den rigtige sko, når man spiller badminton. Først og fremmest skal man have en sko, så man vidt muligt kan undgå at pådrage sig nogle skader. Det er også vigtigt at have de rigtige sko, når man skal bevæge sig rundt på banen. Hvis man ikke har de rigtige sko, vil benarbejdet blive hæmmet, og chancen for at blive skadet vokser også i denne sammenhæng.

Tre essentielle ting at have i overvejelser, når du vælger badmintonsko

Der er flere forskellige ting at have i overvejelserne, når man skal vælge de rigtige sko. Til at starte med vil man jo gerne kunne bevæge sig så let som muligt, og derfor er man fristet til at vælge en lettere sko. Men hvis man vælger at købe en af de letteste modeller på markedet, kommer man også til at spare på skoens stødabsorbering. Det er vigtigt, at man stødabsorberer, så man ikke løber ind i overbelastningsskader. Så det handler om at kende sig selv, og vide hvordan man ønsker at spille badminton.

Hælkappen er noget af det vigtigste inden for badmintonsko. I og med at der er så mange retningsskift og eksplosive yderpositioner, bliver hælen og anklerne ofte udsat for voldsomme stød, som hælkappen er med til at minimere.

Det er også vigtigt, at man har den rigtige ydersål. Badmintonskoen skal skabe friktion mellem gulv og sko, så man ikke glider rundt. Men samtidig skal friktionen ikke være så stor, at man sidder fast. Så det handler om at finde den gyldne mellemvej.

Post Author: Bella Mason